Filmkväll och scene it

Torsdag!

Julia vaknade runt sju men var så himla trött så fick henne att somna om till kl tio. Gav henne lunch runt halv tolv och sen ville hon inte sova middag mer än en timme så hon var väldigt trött. Chrille hade sin tidiga dag så han kom hem vid fem och började gosa med Julia tills hon skulle sova. Julia älskar sin lära gå stol och skrattar och är så glad när hon sitter i den. Ännu gladare är hon när hennes pappa kommer innanför dörren och är hemma.
När Julia hade somnat runt halv åtta blev det lite film och denna gången blev det La Confidential en väldigt bra film som jag märkte att jag hade sett tidigare för längesen. Vi han också med att spela lite scene it och chrille vann två ggr efter att jag ledde i sista frågan men svarade fel och han rätt.  Det skillde väl hundra poäng så surt!!!
Nu är det lite mer än en vecka tills Anna och Janne kommer hem och det känns konstigt att hon inte är här. Har varit på väg att ringa många gånger men kommit på mig själv. Tror Julia saknar dem båda jättemycket också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar