Max Födelsedag

Söndag!

Gick upp vid tio tiden för att chrille skulle åka ner på stan och köpa present till max som fyllde tolv år. Blev en tröja, åkte till familjen runt ett tiden och då var helenas mamma och pappa där, björns mamma och senare kom helenas tvilligsyster Karin med sina barn. Blev chili con carne och tårta och saffranskaka.
Vid fem åkte dom iväg för att dom skulle se Mora träsk och vi skulle vara hemma med ungarna, blev lite spelande för dom med chrille och vid sju gav jag Julia välling och gick in och la henne i Helenas säng men hon vägrade sova, inte så konstigt med tanke på att hon är van att jag bara lägger henne i sängen och så sover hon men nu var jag tvungen att få henne att somna. Julia somnade runt halv nio tiden och sen när vi skulle åka hem vid tio så låg hon och sov på mage, blev ganska arg då hon vaknade till för att vi skulle klä på henne. När vi kom hem la vi henne i sängen på en gång och hon la sig på mage och somnade om.
Blev lite Oc tittande och nu har vi bara en skiva kvar, blir att komma på vilken serie man ska se nu då. Tror det blir tre kronor med tanke på att Chrille tjatat om att han vill se den.

1 kommentar: