Parken zoo

Åkte tåget som gick vid tolv tiden från Västerås och när vi kom fram till Eskilstuna så blev det lite stressigt för vi visste inte vart bussen gick till Parken zoo. Jag hade då oturen att tappa min telefon i backen så att hela min display gick sönder och så här i efterhand så är jag 2500 kr fattigare men nog om det nu.

När vi kom fram till parken zoo så gick vi in på mini zoo så att Julia fick se dem små djuren eftersom dem stora inte var något intressant för henne och hon förstod väl inte riktigt att man bara kunde se dem genom glaset. Inne på mini zoo så fick hon snabbt syn på getterna som sprang där inne lösa och hon ville ju såklart klappa dem vilket hon fick, hon tyckte det var så roligt och försökte även mata en liten unge vilket gick sådär eftersom så många hade matat dem innan. Hon fick även klappa hästarna och såg minigrisarna.

När vi kom bort till aporna så hade jag inte sett skylten att man inte fick ha mat med sig in och Julia som åt på ett kex blev snabbt av med det när en apa hoppade ner i hennes vagn och tog kexet, och jag skrek högt utan att tänka på det så alla där inne vände sig om och titta på mig. Oj då, tänkte nog inte på hur högt jag skrek, vet inte heller varför jag blev rädd men kan tänka mig att det var av ren reflex. Chrille bara skakade på huvudet och sa att dem är ju inte farliga så varför blev du så rädd? haha ja det var roligt. Vi såg även "timon" och "herr Nilsson". Efter att ha varit där i några timmar så bestämde vi oss för att åka hem.
Tänkte även bjuda på lite bilder från vårat besök där.




Julia klappar getterna





2 kommentarer:

  1. Åh gud jag skulle nog också ha skrikit om Apan kom bara sådär ju :/ va kul ni verkar ha haft ändå :) så roligt att läsa din blogg igen nu när du uppdaterat :)

    SvaraRadera
  2. Tack, dock har jag lite svårt att uppdatera i augusti men gör mitt bästa. Hela september ska jag fylla i. Ja det var väldigt kul där. Blir att åka dit igen framöver

    SvaraRadera