Stugan 22-25 Juli

Söndag:
Åkte till stugan någon gång på em med ett stopp hos Karin som är Helenas tvillingsyster där vi åt lite pastasallad och Julia fick bada i deras pool fast hon inte hade någon baddräkt med sig in dit men det löste vi på bästa sätt med några byxor som hon hade på sig. Julia tyckte som vanligt det var kul att få bada och plaska lite. När vi var klara och hade ätit så begav vi oss ut till stugan. Resten av dagen/kvällen blev ganska lugn. Maten den kvällen bestod av kött med en sås gjord av kantareller som var väldigt god=)
Bifogar en bild på den goda maten.

























Måndag:
Var ganska dåligt väder så blev att man tog det ganska lugnt, Olle och Max ville gå ner och bada fast det var iskallt men det gjorde dem. Julia hon var lika glad som alltid fast jag hade det väldigt svårt att få henne att somna i resesängen men gick efter ett tag. Tror vi var ute och letade svamp också men kommer inte ihåg.


Tisdag:
Då var det grillning som stod på schemat och Karin kom med sina barn och sen en barndomskompis till Helena som hade med sin dotter som är 3 år äldre än henne. Dem lekte tillsammans så det var roligt för Julia.
















Onsdag:
Blev det hemfärd, och den enda dagen som det var sol och fint väder och vad gjorde jag då? Jo jag brände ryggen på stranden duktig som jag är. Fast var lite fint väder på tisdagen med.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar