Rosanna och Gabriel här

Rosanna och Gabriel kom hit för vi hade bestämt att dem skulle sova över här. Gabriel blev väldigt blyg för chrille men gick över efter ett tag. När Julia vaknade från sin vila så gick vi till Konsum för att titta på en resesäng och Rosanna blev lite osäker men den skulle hem till oss iaf så att Gabriel kunde sova i den.

Julia och Gabriel lekte fint länge på hennes rum, ett tag så slog Gabriel Julia så hon kom ut och grät vilket inte är vanligt för min flicka. Det gick iaf över efter ett tag och dem lekte fint tillsammans tills det blev dags för sängen för dem båda.
Innan dem skulle sova gjorde vi i ordning korv stroganoff och ris till oss alla och Julia åt som vanligt med god aptit och Gabriel åt ganska mycket han med.

Tog lite tid innan dem somnade för Julia gick i vanlig ordning upp ur sängen hela tiden men till sist sov dem båda vilket var skönt.
Vi hade bestämt att vi skulle grilla på kvällen så jag gick till Konsum och handlade kött och någonting till filmen som vi skulle se. Den här gången blev det sista filmen av American Pie och den var faktiskt väldigt bra. Det var väldigt trevligt att ha dem här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar